Herregud

Jag sneglar lite på teven och på trean visar de slutet av något program, typ "Secret Life of a Soccer Mom". Dagens avsnitt verkar handla om en hemmamamma som tar hand om fyra hanar; en vuxen och fyra barn. Hon verkar vara sjuksköterska i botten och började utbilda sig till "flygande sjuksköterska" innan hon blev gravid för första gången och hoppade av. Nu hade hon inte jobbat på tio år, men fick chansen att i det här programmet testa på sitt forna drömyrke medan mannen var hemma och tog hand om barnen, i tron om att hon var och vilade ut sig på spa.

Efter x tid kom hon tillbaka med en chans till att gå färdigt utbildning samt ett jobberbjudande. Hon skulle nu berätta för sin familj vad hon hade gjort medan hon var borta. Hennes äkta man blev självklart kritvit i ansiktet. Visst hade han tänkt att hon någon gång skulle börja jobba igen, men han hade hoppats att det skulle bli något i stil med receptionist i deras församling. Hennes fyra pojkar kastade sig på golvet, typ "nooo I don't want to go to daycare! I want my mom to be home aaall the time!".

Mamman funderar på hur hon ska göra. Visst är det hennes dröm att jobba, men hur ska det gå med barnen? Hennes man är ju fotbollstränare så han har inte tid med dem på sin fritid. Nej, hon förkunnar att hon inte tar jobbet och vill stanna hemma. Barnen kastar sig glatt över mamman som kommer vara hemma i många år framöver och maken drar en lättnadens suck. Slutet gott, allting gott!

Kommentarer
Postat av: Annki

Hej vad duktig du är, du kommer att bli en fantastisk psykolog !

Hoppas du får en kul Lördag !

Jag har städat hela dagen typ bytit lakan osv..

Vad blir du glad av, vad är det som får dig känna välbefinnande typ Att gå i löv, att fylla år på en Lördag, att hålla varandra i handen eller sockervadd ?

Svara gärna inne på min sida!

Stor-Kram Spådam Annki



www.kartomantik.se

2008-08-30 @ 18:18:07
URL: http://kartomantik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

 

Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist

 


follow me on Twitter

 


According to Jennie
Att vara Charlie Schulmans pappa
Amys blogg
Bloggkommentatorerna
By Jo with love
Camillas lockar
Dialoggen.se
Finnjonna
Fotbollsfrun
Fraidi
Hedgehog in a storm
Husmorsorna
Karolina Lassbo
Kylskåpsmorsorna
Linda K
Lindas [B]loggbok
Linda Skugge
Populärkulturjunkien
Prinsessans dagbok
Saker som händer
Salt & Peppar
Sporty Spice
Stenkastet
Studentliv
Telepatetisk
Vimmelmamman

 

 

Bloggparaden

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

 

 

Allmänt

 

Personligt bloggar