Mötet med den stora kändisen

image28
My name is Säfwenberg. Urban Säfwenberg. Bild från TV3

Det är nästan så att jag håller på att göra det här inlägget till att handla endast om kändisspaning, men jag måste ju börja med det viktigaste.

Igår morse svimmade sambon och fick tillhörande kraftig huvudvärk och känselbortfall, sjukvårdsrådgivningen tipsade därför om att vi borde åka in till akuten. Tjugo minuter senare kom en sjuktaxi som skulle köra oss till Akademiska Sjukhuset och stackars sambon som knappt kunde sitta upp ordentligt var tvungen att åka till andra sidan stan  för att hämta upp en annan patient innan vi äntligen kom fram till akutmottagningen. Väl där fick vi stanna hela dagen och sambon fick göra alla möjliga tester; skiktröntgen, EKG... Allt kändes nervöst, långtråkigt och hopplöst....

...och så hände det! In genom dörren kom Han. Känd från TV, precis likadan i verkligheten som på skärmen; överläkare Urban Säfwenberg! Från Sjukhuset på TV3 19.30 måndag-torsdag. Vilken otroligt karismatisk man! Men det bästa av allt var att han var så avslappnad och skojfrisk, vårt välmående ökade med ca 300 % efter att han hälsat på. Tyvärr stack han in en 12 cm lång nål i sambons ryggmärg, men några timmar efter det kunde vi gå hem och sambon mår nu bra efter att ha fått diagnosen migrän. Och Svärmor har gett mig mycket stränga order om att jag måste ta hand om hennes lilla pojke på bästa sätt, så det gör jag.

En stor, stor, stor bukett rosor till alla läkare, sjuksköterskor och undersköterskor på Akademiska Sjukhusets Akutmottagning som gör ett superbra och tungt arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

 

Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist

 


follow me on Twitter

 


According to Jennie
Att vara Charlie Schulmans pappa
Amys blogg
Bloggkommentatorerna
By Jo with love
Camillas lockar
Dialoggen.se
Finnjonna
Fotbollsfrun
Fraidi
Hedgehog in a storm
Husmorsorna
Karolina Lassbo
Kylskåpsmorsorna
Linda K
Lindas [B]loggbok
Linda Skugge
Populärkulturjunkien
Prinsessans dagbok
Saker som händer
Salt & Peppar
Sporty Spice
Stenkastet
Studentliv
Telepatetisk
Vimmelmamman

 

 

Bloggparaden

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

 

 

Allmänt

 

Personligt bloggar